Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle wijnen op onze website worden verstuurd via PostNL. 

Werkdag vóór 18:00 uur besteld = volgende dag in huis

Bestellingen op werkdagen vóór 18:00 uur worden de volgende dag al bij je thuis, op werk of bij een afhaalpunt bezorgd, óók op zaterdag. Bestellingen op zaterdag vóór 18.00 uur worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zaterdag ná 18.00 uur en bestellingen op zondag worden dinsdag geleverd.

3000+ PakjeGemak afhaalpunten

Veel aan het werk of gewoon geen zin om thuis te blijven? Kies dan één van de meer dan 3000 beschikbare PakjeGemak afhaalpunten van PostNL. Je pakket wordt - meestal ná 15.00 uur - bezorgd op het afhaalpunt. Je ontvangt een SMS of E-mail wanneer je het af kunt halen. Voor de afhaalpunten gelden dezelfde bezorgtijden, dus werkdagen tot 18:00 uur besteld = morgen geleverd.

Let op: Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee wanneer je het pakket af gaat halen.

Kosten

Verzending bij Arrebol is gratis bij bestellingen vanaf €75,-, daaronder zijn de verzendkosten €7,95. 

Niet thuis?

Dat is geen probleem. Als je niet thuis bent bij de eerste poging dan probeert de bezorger het pakket in de meeste gevallen bij de buren af te geven. Als dat ook niet mogelijk is zal hij het pakket weer meenemen en het de eerstvolgende mogelijkheid weer proberen. Na twee pogingen zal het pakket worden afgegeven bij een afhaaladres bij je in de buurt. De bezorger doet een briefje met de details hierover bij je in de bus.

 

Retouren?

Ook dat is geen probleem. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

1) De bestelde goederen kunnen binnen 14 dagen retour worden gezonden. Neem binnen 14 dagen contact met ons op.

2) De Bestelde goederen dienen in de originele verpakking, en onbeschadigd. retour gestuurd te worden.